unTill Light

unTill Light
Eenvoudig de beste!


unTill® Light - eenvoudig de beste

In uw zoektocht naar een nieuw kassasysteem ziet u door de bomen het bos niet meer. U zoekt een gebruiksvriendelijk, eenvoudig, overzichtelijk kassasysteem en wilt op ieder gewenst moment inzicht in uw rapportages. Verder moet het kassasysteem zorgen voor een betrouwbare oplossing waar u weinig werk aan heeft én dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Het kassasysteem dat u zoekt moet aan al uw wensen voldoen en ontwikkeld zijn door mensen met praktijkervaring. Een kassasysteem zonder onnodige ingewikkelde functies waarbij het afrekenen voorop staat. U wilt op een snelle en overzichtelijke manier uw gasten helpen, waardoor uw omzet stijgt en er minder fouten gemaakt kunnen worden.


Klik om te vergroten >>         UnTill Light Handheld


unTill® Light: overall

  • De nieuwe norm voor gebruikersvriendelijk afrekenen
  • Geschikt voor o.a. bar, café, restaurant, snackbar, cafetaria, bakkerij, catering, recreatie enz.
  • Onderscheidt zich in vele opzichten van onze collega's
  • Voortreffelijke afwikkeling van bestellingen
  • Intelligente printeraansluiting
  • Direct beschikken over financiële rapportages
  • Eenvoudige menustructuur met duidelijke buttons waardoor de bediening van het kassasysteem niet alleen makkelijk lijkt maar dit ook is
  • Razendsnel en bedrijfszeker


De beheersomgeving van UnTill® Light is volkomen gelijk aan de Windows gebruikersinterface. U bent zelf in staat om o.a. producten aan te maken, prijzen te wijzigen of opties te selecteren. U bent volledig ‘self supporting’ zodoende houdt u de kosten beperkt. Wat design betreft mag UnTill® Light ook gezien worden. Door zijn moderne uitstraling wordt uw kassasysteem een blikvanger in uw zaak.

De beheersomgeving van APOSTILL® is volkomen gelijk aan de Windows gebruikersinterface. U bent zelf in staat om o.a. producten aan te maken, prijzen te wijzigen of opties te selecteren. U bent volledig 'self-supporting', zodoende houdt u de kosten beperkt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid gebruik te maken van Aposfill, een apart programma om zelfstandig al uw gegegevens in te voeren.

Beschikt u over meer dan één kassa in een netwerk dan heeft UnTill® Light een bijkomende troef. Alle gegevens zijn gelijk in alle terminals, bij een eventuele storing kan ten allen tijde verder gewerkt worden met de overige kassa’s. Alle data blijft gesynchroniseerd waardoor verlies van deze onmogelijk is.


UnTill® Light: draadloze kassa

Zoals u mag verwachten van een modern kassasysteem biedt UnTill® Light u de mogelijkheid om met handhelds te werken. De bediening ervan is identiek aan de vaste kassaterminal. Bestellingen worden vliegensvlug doorgevoerd en bonnen worden direct verwerkt. Aanpassingen aan de menukaart zijn onmiddellijk zichtbaar. Het gebruik van een handheld in uw zaak zal niet alleen het aantal foute bestellingen minimaliseren maar ook sneller verwerken, hierdoor stijgt uw rendement en blijven uw klanten tevreden.

Maak de keuze voor UnTill® Light, het is ontwikkeld door professionals die weten wat u nodig heeft om uw gasten op een goede en klantvriendelijke manier te helpen.

UnTill® Light bundelt topsoftware en tophardware tegen de beste prijs in de markt.
Klik om te vergroten >>

Klik om te vergroten >>

Klik om te vergroten >>

Klik om te vergroten >>

Klik om te vergroten >>